Congrés

Programa 19è Congrés de l'APEVC

03/10/2016

L'APEVC celebra els propers 10, 11 i 12 de novembre a Amposta el 19è Congrés, sota el títol: ' Espais verds 2.0. L'adaptació dels espais verds als canvis climàtics, tècnics i socials'

Les inscripcions ja estan obertes, a través de la web / formulari inscripció, o bé a través del link: http://apevc.cat/formulari-inscripci%C3%B3-canvi-dades

S'adjunta el programa.

 

Etiquetes:

Ponència confirmada d'Eusebi Casanova al 19è Congrés de l'APEVC

27/09/2016

Confirmada la ponència d'Eusebi Casanova, enginyer de Forest, al 19è Congrés de l'APEVC, sota el títol: 'Canvis en la gestió de la vegetació per reduïr el risc d'incendis en zones de transició'.

Fins fa pocs anys, l’incendi forestal es relacionava amb una pertorbació que afectava a terreny rústic forestal i com a molt a agrícola.

Fitxer:
Etiquetes: Vegetació

Ponència confirmada de Carles Garcia i Pep Torné al 19è Congrés de l'APEVC

13/09/2016

Confirmada la ponència de Carles Garcia i Pep Torné, tècnics dels ajuntaments de Malgrat de Mar i de Manresa respectivament, al 19èCongrés de l'APEVC sota el títol: 'La gestió dels escocells més enllà dels herbicides'.

Fitxer:

Ponència confirmada de Martí Rosell al 19è Congrés de l'APEVC

10/09/2016

Confirmada la ponència de Martí Rosell, Enginyer de Forest de l'Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor,  al 19è Congrés de l'APEVC , sota el títol:' L'origen de la fusta en mobiliari i espais verds'.

La ponència ‘ L’origen de la fusta en mobiliari i espais verds’  explicarà com es produeix la fusta a Catalunya, comparant els sistemes de producció habituals al nostre territori amb diferents sistemes a la resta d'Europa i al món.

Fitxer:

Pàgines