Presentació

Missatge d'error

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; mime_mail has a deprecated constructor a include_once() (línia 107 de /homepages/19/d218722744/htdocs/cw-hosting/apevc-antic/sites/all/modules/backup_migrate/includes/crud.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor a require_once() (línia 487 de /homepages/19/d218722744/htdocs/cw-hosting/apevc-antic/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a menu_set_active_trail() (línia 2405 de /homepages/19/d218722744/htdocs/cw-hosting/apevc-antic/includes/menu.inc).

L’APEVC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa a professionals del sector de la jardineria i el paisatgisme, units per l’interès comú de la millora de la qualitat dels espais verds de Catalunya.

Potenciar espais d’intercanvi d’experiències, relació i debat, ja sigui presencialment a través de l’organització de congressos, jornades i visites, o ja sigui a través de les diferents eines que proporciona la xarxa (web, bloc, llista de distribució, etc).

Promoure la formació, la recerca i la divulgació dels coneixements, a través de cursos, estudis, publicacions, etc.

Articular espais de trobada o grups treball entre associats amb interessos i iniciatives comuns.

Actuar de plataforma de comunicació d’activitats i notícies relacionades amb els espais verds.

Cercar un major reconeixement social i professional del col·lectiu i del sector.

Establir sinèrgies amb altres entitats del sector, empreses o administracions que afavoreixin el compliment d’aquests objectius.